Raikkonen: Ξέρω τι μ@#^$*ες γράφονται για τη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Ο Kimi Raikkonen είναι ένας άνθρωπος που δε μιλάει πολύ. Ωστόσο, όταν το κάνει, δε μασάει τα λόγια του και λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Αυτή τη φορά, “τα πήρε” όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που αποχώρησε από τη Formula 1. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις φήμες που θέλουν τον Φιλανδό να φεύγει από το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του πλανήτη, ώστε ν’ απαλλαχθεί από τους δημοσιογράφους. Η απάντησή του;

Αυτά είναι ίδια ερωτήματα· δεν έχουν αλλάξει. Ξέρω τι συμβαίνει στη Formula 1. Είμαι αρκετό καιρό εδώ και καταλαβαίνω τις μ@#^$*ες που υπάρχουν γύρω από το άθλημα. Ο κόσμος προσπαθεί να δημιουργεί ιστορίες, αλλά δε μ’ ενδιαφέρει. Μερικές φορές είναι καλό· άλλες φορές δεν είναι καλό. Αλλά, δε θα πρέπει ν’ ανησυχώ γι’ αυτό.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει για ‘μένα. Εντάξει, η ομάδα είναι διαφορετική. Είναι πολύ ωραία εδώ. Αυτή η ομάδα είναι πιο ήσυχη. Θέλουν να κερδίσουν, αλλά η διάθεση είναι διαφορετική από τις άλλες ομάδες. Δεν έχω κανένα παράπονο. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να σταματήσουμε να βλέπουμε όσα γράφονται, και μπορεί να μας κάνουν θυμωμένους, καθώς αυτό δε βοηθά. Ζω τη ζωή μου, όσο πιο χαλαρός γίνεται.

Ο “Iceman”, όμως, γνωρίζει ότι το να είσαι οδηγός της Formula 1, σημαίνει πως έχεις και κάποιες υποχρεώσεις.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η οδήγηση είναι μόνο ένας μέρος τής δουλειάς, φυσικά το κύριο μέρος. Όμως, υπάρχουν κι άλλα πράγματα, καθώς υπάρχουν πολλά χρήματα στο άθλημα, επομένως δεν εκπλήσσομαι. Οι άνθρωποι είμαστε πάνω-κάτω οι ίδιοι, πάμε σε διαφορετικά μέρη, αλλά οι αγώνες είναι λίγο-πολύ το ίδιο.


[Πηγή: TotalRace | Photo Copyright: Andrew Ferraro/LAT Photographic/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα