Teaser Photo: Νέο one-off αυτοκίνητο από τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari ετοιμάζει νέο one-off αυτοκίνητο για έναν πλούσιο επιχειρηματία από το Dubai και ήδη έδωσε το πρώτο σκίτσο της. Ο ιδιοκτήτης ονομάζεται Cheerag Arya, ένας 32-χρονος επιχειρηματίας από το Dubai ο οποίος λειτουργεί μια εταιρία πετροχημικών μαζί με την οικογένεια. Ο ίδιος λάτρεψε της Ferrari, από τότε που είδε έναν ΝοτιοΑμερικάνο ποδοσφαιρική να κυκλοφορεί με μια F40 στις σελίδες ενός περιοδικού.

Ο ίδιος αγόρασε πρώτα μια 575M Maranello, ακολούθησε μια F430 Scuderia, μια Enzo, μια Daytona, μια 599XX, μια 599 GTO, μια SA Aperta και μια F40. Όπως καταλαβαίνεις ο τύπος έχει δώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στη Ferrari και ζήτησε από τη Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία να του κάνει ένα one-off αυτοκίνητο.

Μετά από αρκετές συζητήσεις, η Ferrari και ο Arya συμφώνησαν στη κατασκευή του one-off αυτοκινήτου το οποίο θα βασίζεται πάνω στην 599 GTO. Η Ferrari ετοίμασε 12 διαφορετικά σχέδια και ο Arya επέλεξε στοιχεία και από τα 12 ώστε να δημιουργήσει την Ferrari του. Ο ίδιος έχει ήδη δει ένα πήλινο ομοίωμα του τελικού σχεδιασμού του αυτοκινήτου, με τον ίδιο να δηλώνει ότι συνδυάζει το παλιό με το νέο. Το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο μέσα στο 2013 και ο ίδιος θα το φέρνει στην Ευρώπη κάθε καλοκαίρι (θα το δούμε να κυκλοφορεί στο Λονδίνο και στο Παρίσι) ώστε να το δούμε οι Ευρωπαίοι από κοντά.

[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...