Ο κληρονόμος της Red Bull παρέσυρε και σκότωσε έναν αστυνομικό με την Ferrari FF του

Σχετικά άρθρα

Ο 27-χρονος Vorayuth Yoovidhya, είναι ο νεαρός κληρονόμος της αυτοκρατορίας της Red Bull, αλλά την Κυριακή, συνελήφθη στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, αφού χτύπησε, παρέσυρε, σκότωσε και έσερνε έναν αστυνομικό με την Ferrari FF του.

Ο Yoovidhya, παρέσυρε με την FF του, την μηχανή του αστυνομικού και τον έσυρε από κάτω της, για περίπου 100 μέρα. Ο ίδιος, στη συνέχεια δεν σταμάτησε να βοηθήσει και κρύφτηκε μέσα στο σπίτι των γονιών του.

Ένας άλλος αστυνομικός προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο σε έναν άλλον (ναι δωροδοκήθηκε από τον Yoovidhya), αλλά τελικά η αστυνομία θεώρησε υπεύθυνο τον Yoovidhya, αφού βρήκε την τρακαρισμένη Ferrari FF. O αστυνομικός που προσπάθησε να καλύψει τον δισεκατομμυριούχο τέθηκε εκτός υπηρεσίας.

Ο αντιπτέραρχος της αστυνομίας  Comronwit Toopgrajank δήλωσε ότι ένας αστυνομικός είναι νεκρός και δεν μπορεί να αφήσει την υπόθεση. Δεν τον νοιάζει πόσο ισχυρός είναι ο Yoovidhya, αλλά αν δεν τον πάει στα δικαστήρια, τότε ο ίδιος θα παραιτηθεί.

Ο Yoovidhya δήλωσε ότι η μοτοσικλέτα του αστυνομικού έπεσε πάνω του, αλλά η οικογένεια του, προσπαθώντας να διορθώσει τα πράγματα, δήλωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για ότι συνέβη. Ο Yoovidhya είναι ελεύθερος με εγγύηση 12.500 ευρώ.

[Πηγή: Bangkokpost | Photo Copyright: Kosol Nakachol, Bangkok Post]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...