Επειδή λάτρεψες τον Jeremy Clarkson στα χρόνια της νιότης, σου ετοίμασα ένα άρθρο με τα δέκα καλύτερα vintage video του Jezza από το παλιό Top Gear το οποίο προβαλλόταν από το 1977 έως το 2001 την παρουσίαζαν εκτός του Clarskon, οι Tiff Needell, William Woollard, Angela Rippon και Noel Edmonds. Οι εκπομπές τότε ήταν 30-λεπτες και εστιαζόταν αποκλειστικά στη παρουσίαση αυτοκινήτων.

Κάπου εκεί η παραγωγή αποφάσισε να βάλει ένα τέλος και έτσι το 2002 η εκπομπή ξεκίνησε με νέο format από το στούντιο του BBC στο Λονδίνο, με συμπαρουσιαστές τον James May και τον Richard Hammond, κίνηση που ίσως την έκανε, τη καλύτερη εκπομπή αυτοκινήτου του κόσμου. Απολαύστε τον Clarkson στα νιάτα του στη συνέχεια.

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]1o[/tabtext] [tabtext]2o[/tabtext] [tabtext]3o[/tabtext] [tabtext]4o[/tabtext] [tabtext]5o[/tabtext] [tabtext]6o[/tabtext] [tabtext]7o[/tabtext] [tabtext]8o[/tabtext] [tabtext]9o[/tabtext] [tabtext]10o[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [tab][/tab] [/tabcontent] [/tabs]