Συνεχίζεται η κόντρα της Fiat με την Volkswagen για την Alfa Romeo

Σχετικά άρθρα

Πάντα στις εκθέσεις, το παρασκήνιο και οι δηλώσεις των CEO των εταιριών έχουνε μεγάλο ενδιαφέρον και η Volkswagen συνεχίζει να μαλώνει με την Fiat σχετικά με την εξαγορά της Alfa Romeo. Ο CEO της Volkswagen, Martin Winterkorn συναντήθηκε με τον CEO της Fiat και πρόεδρο της ACEA, Sergio Μarchionne, στο περίπτερο της Fiat. Αυτό από μόνο του είναι είδηση, με τον Winterkorn να δηλώνει ότι με τον Μarchionne είναι δύο καλοί φίλοι, και ότι παρεξηγήσεις είχανε δημιουργηθεί, ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Ωστόσο δεν είναι το ίδιο καλές οι σχέσεις του Μarchionne με τον πρόεδρο της VW, Ferdinand Piech, ο οποίος σε σχετική ερώτηση σχετικά με μια ενδεχόμενη εξαγορά της Alfa Romeo από το VW Group, δήλωσε ότι:

Έχουμε ακόμη χρόνο, μπορούμε να περιμένουμε.

Η απάντηση του Μarchionne ήταν καυστική αφού δήλωσε:

Κύριε Piech, πηγαίνετε να πείτε αλλού το τραγούδι σας, η Alfa Romeo δεν θα πωλείται αυτή την στιγμή, και δεν θα πουληθεί στην Volkswagen για όσο καιρό είμαι εγώ CEO του ομίλου FIAT.

[Πηγή: Bloomberg (1), (2) | Photo Copyright: Jason Alden/Bloomberg]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...