Δεν υπάρχει καμία εντολή, τόνισε ο Christian Horner!

Σχετικά άρθρα

Κι ενώ στο στρατόπεδο της Red Bull επικρατεί ηρεμία, ο Christian Horner μάλλον έχει βάλει φωτιά με τις τελευταίες του δηλώσεις. Ο Mark Webber βρίσκεται 63 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον Sebastian Vettel, πράγμα που από μόνο του υποδηλώνει πολλά. Απ’ότι φαίνεται, ο Christian Horner μάλλον βρίσκεται σε διαφορετικό πλανήτη από εμάς και δηλώνει:

Ο Mark βρίσκεται ακόμη στη διεκδίκηση του τίτλου και σίγουρα δεν υπάρχει καμία εντολή από την ομάδα. Οι οδηγοί είναι ελεύθεροι να πράξουν όπως αυτοί ξέρουν καλύτερα. Νομίζω πως θα ήταν λάθος να επιβάλουμε οτιδήποτε στον Mark, εφόσον υπάρχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο. Αποδείξαμε και στην Κορέα ότι οι δύο τους είχαν καθαρό αγώνα, μακριά από σκοπιμότητες.

Αναμφίβολα, αυτά τα έχουμε ξανακούσει και με πάσα βεβαιότητα, μπορώ να πω ότι απλά δεν ισχύουν. Ο Mark Webber θ’αποτελέσει το τείχος του Sebastian Vettel προς τον 3ο συνεχόμενο τίτλο. Με απλά λόγια, ο Horner κοροϊδεύει τον ίδιο του τον εαυτό. Βρισκόμαστε μόλις 4 αγώνες μακριά από την τελευταία καρό σημαία του Πρωταθλήματος και ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Θα ‘ναι ανοιχτή η μάχη μεταξύ Mark Webber και Sebastian Vettel ή ο Αυστραλός θα παραδώσει το πνεύμα του; Πρώτη απάντηση την ερχόμενη Κυριακή στην Ινδία.

[Πηγή: Autosport | Photo Copyright: Mark Thomson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα