Η Βραζιλία ετοιμάζει εκπλήξεις για την αποχώρηση του Schumacher

Σχετικά άρθρα

Το Grand Prix της Βραζιλίας θα είναι το τελευταίο για τον Michael Schumacher, μιας και ο Γερμανός θ’ αποχωρήσει οριστικά από τη Formula 1, δίχως να συνεχίζει σε κάποιο άλλο μηχανοκίνητο άθλημα. Έτσι, οι διογρανωτές τού αγώνα σκοπεύουν ν’ αποχαιρετίσουν τον Γερμανό όπως του αξίζει, αφού ετοιμάζουν εκπλήξεις, τις οποίες δε γνωρίζει κανένας άλλος, εκτός απ’ αυτούς, όπως δηλώνει η επί κεφαλής του Interlagos, Claudia Ito:

Θα επικοινωνήσουμε τον Bernie Ecclestone, για να διασφαλίσουμε ότι δε θα υπάρχει οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα εκείνη την ώρα. Θα εκπλαγείτε όλοι! Ούτε ο Bernie δε γνωρίζει τι θα συμβεί. Είμαι σίγουρη ότι θ’ αρέσει στον Schumacher.

Όταν είχε αποχωρήσει το 2006, στην πίστα είχε εμφανιστεί ο θρύλος τού ποδοσφαίρου Pele, οπότε περιμένουμε με αγωνία, για να δούμε τι ετοιμάζουν οι Βραζιλιάνοι στον 43χρονο 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...