Teaser Video: Chevrolet Corvette C7 2014 στο Gran Turismo 5

Σχετικά άρθρα

Αυτό είναι το πρώτο teaser video της νέας  Chevrolet Corvette C7 2014 η οποία όπως φαίνεται στο video θα βρίσκεται και στο Gran Turismo 5. H νέα Corvette είναι καμουφλαρισμένη και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τίποτα σχετικά με τον σχεδιασμό της.

Μέχρι σήμερα το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα φορά τον νέο V8 6,2-λίτρων κινητήρα. Η πέμπτη γενιά small block V8 κινητήρων της Chevrolet, είναι τεχνολογίας άμεσου ψεκασμού, διαθέτει συνεχώς μεταβαλλόμενο χρονισμό βαλβίδων και έχει αναλογία συμπίεσης 11,5:1. Διαθέτει επίσης μια “Runners in a Box” πολλαπλή εισαγωγής, μεταβλητή αντλία λαδιού και ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα εξάτμισης.

Αποδίδει 450 άλογα με 610 Nm ροπής, με κόφτη 6.600 σ.α.λ, με την Corvette με αυτό τον κινητήρα, να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 4 δευτερόλεπτα. Ο κινητήρας είναι πιο αποδοτικός από τον LS3 V8 αφού διαθέτει και σύστημα απενεργοποίησης των μισών κυλίνδρων και σε χαμηλά φορτία, έχει μέση κατανάλωση 9,8 λίτρα/100 χλμ.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...