Teaser Video: Νέο Toyota RAV4 στην έκθεση του Los Angeles

Σχετικά άρθρα

H Toyota έδωσε ένα teaser video της 4ης γενιάς του RAV4 το οποίο θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στην έκθεση του Los Angeles στα τέλη του μηνός. Στιλιστικά το νέο RAV4 θα διαθέτει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Toyota και δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Camry.

Το νέο Toyota RAV4, έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από τη τωρινή γενιά, έχοντας κεκλιμένη γραμμή οροφής και πορτμπαγκάζ χωρίς την ρεζέρβα. Θα κατασκευαστεί πάνω στην υπάρχουσα πλατφόρμα, η οποία θα αναβαθμιστεί και κάτω από το καπό, δεν έχει γίνει γνωστό τι κινητήρες θα υπάρχουν, αν και σίγουρο θεωρείται ότι θα συναντάμε τον 2.5-λιτρο με τα 180 άλογα και τον V6 3.5-λίτρων με τα 272 άλογα.

Και οι δύο θα συνδυάζονται με ένα ολοκαίνουργιο  6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο το οποίο θα μπορεί να στέλνει την κίνηση και σε όλους τους τροχούς, αφού το σύστημα τετρακίνησης θα είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό.

[Πηγή: Toyota]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

All-New Fourth-Generation Toyota RAV4 to Make World Debut at 2012 Los Angeles Auto Show

TORRANCE, Calif., Nov. 15, 2012 – Toyota will stage the world premiere of the all-new 2013 RAV4 crossover SUV at a press conference at the 2012 Los Angeles Auto Show.

The press conference will be held on Wednesday, Nov. 28, at 9:00 a.m. (PST) at the Toyota exhibit space in the South Hall of the Los Angeles Convention Center.

The global reveal of the all-new RAV4 will be broadcast live via Livestream at: http://new.livestream.com/toyota. In addition to the press conference, a live interview/chat with Toyota Division Group Vice President and General Manager Bill Fay will be broadcast live on Livestream from 11:30 a.m. to Noon (PST) on Wednesday, Nov. 28.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...