Είναι γνωστό ότι ο Mark Webber θα βρίσκεται στη Red Bull και το 2013, όπου θα είναι ο νούμερο δύο οδηγός τής ομάδας, καθώς σ’ ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί ν’ ανταγωνιστεί τον Sebastian Vettel. Ο Αυστραλός, όμως, αποκαλύπτει ότι πριν από την πρόταση της Red Bull, γι’ ανανέωση του συμβολαίου του, είχε δεχθεί πρόταση από τη Ferrari, φυσικά για να πάρει τη θέση τού Felipe Massa.

Ο καθένας μπορεί να δει τις προτιμήσεις του Helmut Marko (αναφερόμενος στο ότι ο Marko είναι οπαδός τού Vettel). Ωστόσο, υπάρχουν δύο αυτοκίνητα, κι εγώ έχω την ευκαιρία να οδηγήσω ένα απ’ αυτά. Η Ferrari μάς πλησίασε πρώτη. Πήραμε την απόφαση λίγο πριν από το Silverstone, όταν και οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετό ενδιαφέρον. Είμαι χαρούμενος με την απόφαση αυτή.

Προσωπικά, αν ήμουν στη θέση τού Webber, να επέλεγα τη Ferrari. Θα ήξερα καλά ότι δεν πρόκειται να γίνω νούμερο 1 οδηγός, και ότι πάντα θα είμαι στη σκιά του Vettel. Εντάξει, ούτε τον Fernando Alonso μπορεί να κερδίσει, αλλά νομίζω ότι είναι όνειρο κάθε οδηγού να τρέξει για λογαριασμό τής Scuderia.

[Πηγή: CNN | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]