Ο Schumacher ίσως αναλάβει νέο ρόλο στη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Ο Michael Schumacher έχει ξεκαθαρίσει ότι η αποχώρησή του από τη Formula 1 σημαίνει και την οριστική αποχώρηση από κάθε μηχανοκίνητο άθλημα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Γερμανός δε θα συνεχίσει να βρίσκεται στη Formula 1. Πώς μπορεί να γίνει, όμως, αυτό; Μα, φυσικά, αναλαμβάνοντας νέο ρόλο στη Mercedes AMG, κάτι αντίστοιχο με το 2006, όταν κι έμεινε στη Ferrari σαν σύμβουλος.

Ο Γερμανός είναι ανοιχτός σε κάτι τέτοιο, δηλώνοντας πως θα συζητήσει με τη Mercedes για το πώς θα συνεχίσουν τη συνεργασίας τους.

Προφανώς, θα μιλήσω με τη Mercedes, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μαζί. Υπάρχουν καλές ιδέες και καλές επιλογές. Είμαι αρκετά σίγουρος πως το πρόγραμμά μου θα γεμίσει εύκολα. Έχω αρχίσει να μετράω αντίστροφα τις μέρες για τη ζωή μου δίπλα στη Formula 1, και ανυπομονώ για τη ζωή που θα περνάω περισσότερα χρόνο με την οικογένειά μου.

Δεν έχω συγκεκριμένα μελλοντικά σχέδια. Προφανώς, έχω συνεργάτες που έχω συνεργαστεί μαζί τους κατά τη διάρκεια της Formula 1, και θα συνεχίσω να εργάζομαι μαζί τους και μετά. Πολύ περισσότερος χρόνος θα είναι αφιερωμένος στην οικογένειά μου, και, αν υπάρχει κάποιος επιπλέον χρόνο, θα δούμε.


[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: activepictures/jiri krenek/Mercedes AMG]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα