Η έξοδος του Lewis Hamilton από τη McLaren είναι δεδομένη, τα στοιχεία για του χρόνου λένε Button-Perez στο Woking και Hamilton στο Brackley για λογαριασμό της Mercedes AMG Petronas! Απ’την άλλη, οι νταμπλούχοι και της φετινής χρονιάς, μάλλον έχουν λόγο και σ’αυτό. Ο Christian Horner, λίγες ώρες μετά τους πανηγυρισμούς στο Interlagos .. τοποθετήθηκε και για την κατάσταση που επικρατεί στη McLaren!

Νομίζω ότι η McLaren θα είναι ασθενέστερη χωρίς τον Lewis. Νομίζω ότι θα το παραδεχτούν αυτό.

Και πρόσθεσε:

Ο Lewis είναι ένας εξαιρετικός οδηγός και μαζί με τον Jenson είχαν μία εξαιρετικά δυνατή δυάδα οδηγών. Είχαν ένα δυνατό αυτοκίνητο φέτος και ποιος μπορεί να πει ότι δεν θα έχουν ακόμη καλύτερο και του χρόνου.

O Christian Horner έχει σίγουρα λόγο γι’αυτές τις αλλαγές στο Grid και πρόσθεσε ότι ο Lewis Hamilton θα είναι μεγάλο κεφάλαιο για τη Mercedes, πράγμα που την καθιστά αξιόλογο αντίπαλο την επόμενη χρονιά. Η σκακιέρα έχει αλλάξει και οι ομάδες θα ξεκινήσουν δειλά-δειλά να κοιτάνε την επόμενη χρονιά. Ο Horner θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα, ο Domenicali να φτιάξει (επιτέλους!) ένα αυτοκίνητο ανταγωνιστικό, ο Whitmarsh να δέσει το δίδυμο Button – Perez κι ο Hamilton να κλέψει τη δόξα. Ένα μεγάλο βαγόνι με οδηγό τον Sebastian Vettel, μπορεί κάποιος να πάρει το τιμόνι ή ο Γερμανός θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό;

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]