Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Toyota RAV4 2013 το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Los Angeles στα τέλη της εβδομάδας. Το 4ης γενιάς RAV4 στιλιστικά διαθέτει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Toyota και δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Camry.

Έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από τη τωρινή γενιά, έχοντας κεκλιμένη γραμμή οροφής και πορτμπαγκάζ χωρίς την ρεζέρβα. Θα κατασκευαστεί πάνω στην υπάρχουσα πλατφόρμα, η οποία θα αναβαθμιστεί και κάτω από το καπό, δεν έχει γίνει γνωστό τι κινητήρες θα υπάρχουν, αν και σίγουρο θεωρείται ότι θα συναντάμε τον 2.5-λιτρο με τα 180 άλογα και τον V6 3.5-λίτρων με τα 272 άλογα.

Και οι δύο θα συνδυάζονται με ένα ολοκαίνουργιο  6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο το οποίο θα μπορεί να στέλνει την κίνηση και σε όλους τους τροχούς, αφού το σύστημα τετρακίνησης θα είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Στο εσωτερικό βλέπουμε ότι υπάρχει νέος πίνακας οργάνων, νέα όργανα , νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, νέο σπορ τριάκτινο τιμόνι, κυκλικούς αεραγωγούς και μεταλλικά διακοσμητικά.

[Πηγή: Car Style Blog