Δήμαρχος Σάο Πάολο: Στη Formula 1 μέχρι και το 2022

Σχετικά άρθρα

Η πίστα του Interlagos είναι από τις πρώτες που χρειάζονται αναβάθμιση, όπως και το Circuit Gilles Villeneuve, στον Καναδά, και ο Bernie Ecclestone έχει προειδοποιήσει τους Βραζιλιάνους πως, αν δεν κάνουν τις εργασίες που πρέπει, ώστε η πίστα και οι εγκαταστάσεις γύρω απ’ αυτή να γίνουν πιο σύγχρονες, δεν πρόκειται ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο μαζί τους.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος του Σάο Πάολο, Fernando Haddad, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης που ζητά ο 82χρονος.

Θα κάνω τα πάντα, γιατί θέλω να μείνει η Formula 1 στην πόλη μας. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θέλουμε να υπογράψουμε νέο συμβόλαιο μέχρι και το 2022.

Επιπλέον, υπάρχουν φήμες που μιλούν για σύντομη έναρξη των εργασιών αντικατάστασης των παλαιών κτιρίων γύρω από το Autodromo Jose Carlos Pace, κάτι που αναμένεται να κοστίσει κοντά στα €60.000.000.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...