Αλλαγές στο Silverstone, για τη λύση του κυκλοφοριακού

Σχετικά άρθρα

Όσοι προτίμησαν να παρακολουθήσουν το Βρετανικό Grand Prix από κοντά, θα έπρεπε να είναι εφοδιασμένη με πολλή υπομονή, μιας και υπήρχε κυκλοφοριακό χάος στον δρόμο για την πίστα του Silverstone, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να ταλαιπωρηθούν αρκετά.

Το Silverstone, για ν’ αντιμετωπίσει το πρόβλημα, σχεδιάζει να κάνεις αλλαγές. Μια πρώτη λύση θα είναι η αύξηση του αριθμού των λεωφορείων που μεταφέρουν τον θεατές στην πίστα, αλλά και η αύξηση των χώρων στάθμευσης για τ’ αυτοκίνητα. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι θα μεταφέρουν σε άλλους χώρους τους κατασκηνωτές από τους δρόμους, ενώ θα υπάρξει και αναδιοργάνωση των γύρω οικοπέδων.

Κάτι που προκαλεί πρόβλημα είναι και η βροχή, με τους κατασκηνωτές να δυσκολεύονται ν’ αλλάξουν θέση· αυτό θ’ αλλάξει, με τους διοργανωτές να φροντίζουν από νωρίς τη θέση που θα έχουν, ώστε να η καθυστέρηση να μη μεταφέρεται και στους δρόμους.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...