Η Red Bull, παρά το όχι και τόσο καλό φετινό της ξεκίνημα, κατάφερε να φτάσει ξανά και στους δύο τίτλους, έστω κι αν ο Sebastian Vettel κέρδισε για μόλις 3 βαθμούς το πρωτάθλημα από τον Fernando Alonso. Ο ανταγωνισμός στη Formula 1 αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερος το 2013, καθώς περιμένουμε βελτίωση από τη Ferrari και από τη Mercedes. Έτσι, ο Christian Horner, Πρόεδρος της Red Bull Racing, επισημαίνει πως θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση, αν θέλουν να κρατήσουν τους τίτλους τους.

Αναπόφευκτα, έχουμε επικεντρωθεί στο 2013. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε μια μεγάλη εταιρεία, έχουμε μια εξαιρετική βάση: ακόμα κι αν έχουμε φέρει το μονοθέσιο στην πρώτη θέση, την επόμενη σεζόν θα έχουμε ένα καλό ξεκίνημα. Αλλά, η Formula 1 δεν μένει στάσιμη, κι εμείς πρέπει να εξελιχτούμε να βελτιωθούμε, και όλοι στην ομάδα του γνωρίζουν αυτό. Όπως έχουμε βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια, θα πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε το ίδιο και το 2013.

Φέτος, ήταν δύσκολο, ποτέ δεν έγινε εύκολο. Φέτος, ήταν η δυσκολότερη από τις τρεις τελευταίες χρονιές, και νομίζω ότι δείξαμε την πραγματική δύναμη του χαρακτήρα της ομάδας μας να παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα οδηγών και το πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

[Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]