Οι Πρωταθλητές πήραν τα τρόπαιά τους!

Σχετικά άρθρα

Οι Πρωταθλητές των μηχανοκίνητων αθλημάτων της FIA μπορούν ν’ απολαμβάνουν τα τρόπαιά τους, ύστερα από την ολοκλήρωση της εκδήλωσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, η οποία έγινε στην Κωνσταντινούπολη. Ο Sebastian Vettel και η Red Bull Racing τράβηξαν γι’ άλλη μια χρονιά τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς διατήρησαν τη θέση τους στον θρόνο των Πρωταθλητών.

Ο Vettel, μετά από την παραλαβή του τροπαίου του, δήλωσε:

Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα που είμαι εδώ απόψε, και μπορώ να πάρω το τρόπαιο γι’ άλλη μια φορά. Όπως είπα και την τελευταία φορά, δεν είναι κάτι που θέλεις να επιστρέψεις.

Το να κερδίσεις τον τίτλο με τη Red Bull Racing τρεις συνεχόμενες φορές, μας κάνει να νιώθουμε πολύ περήφανοι Αυτή ήταν μια σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα, και η ομάδα έπρεπε να πιέσει σκληρά, για να βοηθήσει. Στο γκαράζ και στο εργοστάσιο, όλοι έκαναν φοβερή δουλειά, και η υποστήριξη που είχαμε από τη Renault ήταν, επίσης, εξαιρετική.

Ενώ, ο Πρόεδρος της Red Bull Racing, Christian Horner, είπε:

Αυτή είναι μια εκπληκτική επιτυχία για την ομάδα μας. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση φέτος ήταν υποδειγματική, αλλά νομίζω ότι κ σκληρή δουλειά και η προσήλωση ήταν κοινή εντός κι εκτός του pit lane σ’ αυτή τη φανταστική σεζόν τής Formula 1.

Δεν έδειχνε πιθανό να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας έπειτα από τη περσινή σεζόν, αλλά νομίζω ότι το κάναμε. Η ομάδα χρησιμοποίησε όλες της τις ικανότητες και την ευρηματικότητά της, είχε το θάρρος της γνώμης της και δε έσπασε κάτω από την τεράστια πίεση. Είναι τιμή μου να παίρνω εγώ το τρόπαιο για λογαριασμό τους.

Όλους τους βραβευμένους μπορείς να τους δεις εδώ.

[Πηγή: FIA]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα