Ο Perez θ’ αντέξει την πίεση, υποστηρίζει ο Button

Σχετικά άρθρα

Ο Martin Whitmarsh έχει προειδοποιήσει τον Sergio Perez για την πίεση που έχει όποιος γίνεται οδηγός για λογαριασμό της McLaren, τονίζοντας,  επίσης, πως δεν μπορούν να γνωρίζουν την πραγματική απόδοση του Μεξικανού. Θέση για τον μικρό παίρνει και ο Jenson Button, ο οποίος πιστεύει πως ο Perez θα καταφέρει να διαχειριστεί την πίεση που θα έχει στους ώμους του.

Νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, αλλά δε φοβάσαι αυτή την πίεση, γιατί νομίζεις ότι μπορείς να το κάνεις πολύ καλά. Όταν είσαι καλός σε κάτι και όταν νομίζεις ότι είσαι καλός σε κάτι, δε νιώθεις τόσο πολύ την πίεση, ακόμα κι αν είσαι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα σαν τη McLaren. Έτσι, υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, αλλά δε νομίζω ότι θα τη νιώσεις.

Επιπλέον, ο Βρετανός θεωρεί ότι ο Sergio θα είναι γρήγορος, διότι μας έχει δείξει ότι ένας ανταγωνιστικός και γρήγορος οδηγός, παρόλο που δεν πήρε κανέναν βαθμό ύστερα από την συμφωνία του με τη McLaren.

Νομίζω ότι θα υπάρχει μεγάλη πίεση στο Checo, ειδικά με όσα λέγοντας στα Μέσα. Τον αφήνουμε να κάνει αυτό που μπορεί. Θα έχει ένα σημαντικό χειμώνα, και θα δούμε τι μπορεί να κάνει την επόμενη χρονιά. Όμως, νομίζω ότι απέδειξε πως έχει καλή ταχύτητα και ότι μπορεί να καταλάβει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...