Τέλεια η χρονιά του Alonso, λέει ο Webber

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Great Britain - Race

Ο Mark Webber είναι ένας από τους καλύτερους φίλους τού Fernando Alonso στη Formula 1, και δηλώνει ότι η χρονιά τού Ισπανού ήταν άψογη. Δεν είναι ο πρώτος που το λέει αυτό, καθώς ο Ferni έκανε ό,τι μπορούσε, για να μπορέσει να γίνει αυτός τρις Παγκόσμιος Πρωταθλητής, όμως η F2012 δεν ήταν αρωγός σ’ αυτή την προσπάθεια.

Ακόμα κι ο ίδιος ο Alonso έχει δηλώσει ότι φετινή του απόδοση είναι σχεδόν αδύνατον να επαναληφθεί, διότι ήταν σχεδόν τέλεια, αλλά ας δούμε τι είπε ο Webber:

Δε νομίζω ότι έκανε κάτι λάθος όλη τη σεζόν. Αυτός είναι ο λόγος που νομίζω ότι είναι τόσο απογοητευμένος. Προφανώς, ένιωσε ότι έκανε ό,τι μπορούσε. Ίσως να ήταν η καλύτερη σεζόν, αν κοιτάξουμε τι έκανε· δε θα μπορούσε να κάνει περισσότερα.

Στο Silverstone, οδηγός της Red Bull πήρε τη νίκη από τον “El Nano”, κάτι που αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς έχασε τον τίτλο μόλις για 3 βαθμούς. Ο 36χρονος λέει γι’ αυτό:

Για να χάνεις το πρωτάθλημα για μόνο 3 βαθμούς – είναι τυχερό που τον προσπέρασα στο Silverstone.

Πιστεύω ότι, αν ο Webber ήξερε ότι το συγκεκριμένο προσπέρασμα θα στερούσε τον τίτλο από τον φίλο του, δε θα το έκανε, διότι νομίζω ότι προτιμούσε να το πάρει ο Ισπανός και όχι ο Seb.


[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: Clive Mason/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα