O Lauda έπιασε ήδη δουλειά στη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Former Austrian F1 driver Niki Lauda is

Μαζί με τον Lewis Hamilton, η Mercedes ήρθε σε συμφωνία και με τον Niki Lauda, ο οποίος θα έχει τον ρόλο τού μη-εκτελεστικού Προέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο πρώην τρις Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει πιάσει ήδη δουλειά.

Σύμφωνα με φήμες, ο 63χρονος επισκέπτεται αιφνιδιαστικά το εργοστάσιο της Mercedes στο Brackley, ώστε να βεβαιωθεί ότι όλοι οι εργαζόμενοι κάνουν αυτό που πρέπει. Επιπλέον, ο Lauda ελέγχει το πρόγραμμα διακοπών των εργαζομένων, ενώ έχει εντοπίσει την ανάγκη βελτίωσης της επικοινωνίας μεταξύ των τμημάτων της γερμανικής ομάδας.

Ο Lauda δηλώνει πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να γίνει η Mercedes ανταγωνιστική.

Φέτος, τα πάντα ήταν σε καλό δρόμο στην αρχή, αλλά όλα αναποδογύρισαν. Μαζί με τον Ross Brawn θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αυτό δε θα συμβεί ξανά. Όταν όλοι οι άλλοι θα είναι σε διακοπές, εγώ θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο, προκειμένου να φέρουμε τη Mercedes μπροστά, καθώς αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε.


[Πηγή: GMM | Photo Copyright: SHAUN CURRY/AFP/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...