Ο Hamilton μάς δίνει επιπλέον πίεση, επισημαίνει ο Fry

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Η Mercedes θα έχει από το 2013 τον Lewis Hamilton, και θα πρέπει να του δώσει ένα γρήγορο μονοθέσιο, προκειμένου να μπορεί να μάχεται τουλάχιστον για το βάθρο. Αυτό είναι λογικό να δίνει επιπλέον πίεση στους τεχνικούς του Brackley, οι οποίοι πρέπει να σχεδιάσουν ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο από την W03, η οποία ήταν αρκετά γρήγορη μόνο στους πρώτες αγώνες τής σεζόν.

Την επιπλέον πίεση αναγνωρίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής ομάδας, Nick Fry. Ο Βρετανός ξέρει πολύ καλά ότι ο Hamilton είναι ένας εξαιρετικά ικανός και γρήγορος οδηγός, που μπορεί να βγάλει στην πίστα όλη την απόδοση του μονοθεσίου, αλλά αυτό δε θα είναι αρκετό αν το μονοθέσιό του είναι αρκετά πιο αργό από τα υπόλοιπα κορυφαία.

Νομίζω ότι η συμφωνία με τον Hamilton είναι μια ένδειξη των προσδοκιών μας. Είχαμε πιθανόν έναν από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών να οδηγεί για ‘μάς, ο οποίος ήταν ξεκάθαρα στο μέρος της καριέρας του όταν ήρθε σ’ εμάς.

Για να είσαι καλός στη Formula 1, θα πρέπει να είσαι καλός σε όλα: πρέπει να έχεις την καλύτερη τεχνολογία, να έχεις την καλύτερη ομαδική συνεργασία, να έχεις την καλύτερη διαχείριση και να έχεις τους καλύτερους οδηγούς.

Η άφιξη του Hamilton είναι πολύ συναρπαστική για την ομάδα, και μας δίνει πολλή πίεση, γιατί ο Ross Brawn πρέπει να του δώσει ένα πολύ καλό μονοθέσιο. Δεν μπορεί να κερδίσει μ’ ένα πολύ κακό μονοθέσιο· μπορεί να κερδίσει μ’ ένα αυτοκίνητο που δεν είναι το καλύτερο, αλλά ο ανταγωνισμός είναι τέτοιος, ώστε να μην μπορεί να καλύψει την τεράστια διαφορά.

Σύμφωνα (και) με τον Fry, οι δύο καλύτεροι οδηγοί της Formula 1 αυτή τη στιγμή είναι οι Hamilton και Alonso, ενώ ο Sebastian Vettel θα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να τους ανταγωνιστεί σε απόδοση.

Σίγουρα, κατά τη γνώμη μου, ο Lewis και ο Fernando Alonso είναι οι δύο καλύτεροι οδηγοί. Ο Sebastian Vettel μπορεί να είναι σ’ αυτό το γκρουπ, αλλά είχε πάντα το καλύτερο μονοθέσιο, και πρέπει να το αποδείξει.

Σίγουρα, ο Fernando φέτος, όταν η Ferrari δεν είχε το καλύτερο μονοθέσιο, έκανε εξαιρετική δουλειά. Και νομίζω ότι ο Lewis είναι ένας οδηγός που μπορεί να πάρει νίκες χωρίς το καλύτερο μονοθέσιο, όταν οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους οδηγούς της Formula 1 πιθανώς κερδίζουν μόνο αν έχουν το καλύτερο μονοθέσιο.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr