Video: Δοκιμάζοντας το Morgan 3 Wheeler

Σχετικά άρθρα

Morgan 3 Wheeler

Η Βρετανική Morgan το 2011 είχε αναβιώσει έναν θρύλο μετά από 58 χρόνια, αφού είχε παρουσιάσει το Threewheeler. Τώρα το XCAR είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το Βρετανικό τρίτροχο στο Malvern της Αγγλίας, δίπλα από τις εγκαταστάσεις της Morgan.

Μηχανικά φορά ένα V-Twin κινητήρα της S&S απόδοσης 115 ίππων που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων της Mazda που διαθέτει και όπισθεν με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω τροχό μέσω ιμάντα. Ζυγίζει 500 κιλά και τα 0-96 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα 185 χλμ/ώρα.

Διαθέτει σωληνωτό πλαίσιο το οποίο φαίνεται σε πολλά σημεία του και μπορεί να μεταφέρει άνετα 2 επιβάτες μαζί με μερικές αποσκευές τους. Στην Αγγλία κοστίζει £25.000 χωρίς ΦΠΑ (κοντά στις €30.000) και ο ιδιοκτήτης του επιλέγει το χρώμα των δερμάτινων επενδύσεων καθώς και το εξωτερικό χρώμα.

Bonus! Δες και μια σύγκριση στο χώμα ανάμεσα σε ένα Tiger ZR6 και μια μηχανή.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...