Mercedes: Περισσότερο από 50% στην ανάπτυξη της W05 από τον Μάιο

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG

Το 2014 θα είναι η σημαντικότερη σεζόν των τελευταίων χρόνων για τις ομάδες της Formula 1: οι πολύ μεγάλες αλλαγές στους κανονισμούς και επιστροφή των turbo κινητήρων έχει αναγκάσει τους τεχνικούς και τους σχεδιαστές να έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τον σχεδιασμό των νέων μονοθεσίων για το 2014, ώστε να είναι έτοιμοι και όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί σε περίπου έναν χρόνο από τώρα.

Πολλές από τις ομάδες έχουν ορίσει δύο ομάδες, εκ των οποίων η μία ασχολείται με το φετινό μονοθέσιο, ενώ η άλλη έχει αναλάβει την ανάπτυξη του μονοθεσίου για το 2014. Μία απ’ αυτές είναι η Mercedes, με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ομάδας, Toto Wollf, να μας εξηγεί ότι, από τον Μάιο, οι άνθρωποι στο Brackley και το Brixton θα επικεντρωθούν περισσότερο από 50% στην W05, όπως πιθανώς θα ονομάζεται το νέο μονοθέσιο της ομάδας για το 2014.

Δουλεύουμε ήδη πάνω στο 2014 και, σταδιακά, θ’ αυξήσουμε το ποσοστό των ατόμων που εργάζεται πάνω στο μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς. Θα έλεγα ότι, τον Μάιο, θα φτάσουμε σ’ ένα σημείο που περισσότερο από το 50% θα εργάζεται πάνω στο αυτοκίνητο του 2014. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, σε κάποιο σημείο το καλοκαιριού, όλοι θα στρέψουν τους κύριους πόρους τους στο 2014, καθώς είναι ένα πολύ σύνθετο και πολύπλοκο μηχάνημα.

Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το πού βρίσκεσαι στη βαθμολογία: αυτοί που μάχονται για τον τίτλο θα επικεντρωθούν περισσότερο στο μονοθέσιο της φετινής σεζόν.

[Πηγή: Formula 1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα