12ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις: Χωρίς κατηγορία Sporting και χωρίς χώμα

Σχετικά άρθρα

Istoriko Rally Akropolis

Σήμερα, η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις ανακοίνωσε πως στο φετινό αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα ιστορικά αυτοκίνητα της κατηγορίας Regularity. Ο φετινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί από 15-19 Μαΐου 2013 και θα προσμετρήσει στο Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Το σκέλος του αγώνα που αφορά στην Κατηγορία Sporting δεν θα πραγματοποιηθεί. Η ματαίωση της παραπάνω κατηγορίας οφείλεται στην υπαναχώρηση του βασικού χορηγού του αγώνα, που σε συνδυασμό με τις σχετικά περιορισμένες συμμετοχές, λόγω της σοβαρής οικονομικής κρίσης, δεν επέτρεψαν τη συγκέντρωση του απαραίτητου ποσού που απαιτείται για την αποζημίωση του προσωπικού και των συνεργείων οργάνωσης-υποστήριξης των Ειδικών Διαδρομών.

Μετά την ακύρωση του διήμερου 12ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, όσον αφορά την κατηγορία Sporting και προκειμένου να ολοκληρωθεί το ελληνικό πρωτάθλημα Ιστορικών αυτοκινήτων, ο ασφάλτινος αγώνας θα αντικατασταθεί από το Ράλλυ Κένταυρος που θα διεξαχθεί στις 11-12 Μαΐου 2013. Για το χωμάτινο αγώνα θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις καλεί τους συμμετέχοντες και όλους τους ενδιαφερομένους για τους αγώνες των Ιστορικών Αυτοκινήτων σε συνάντηση τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου στις 19:00 στα εντευκτήρια της ΕΛΠΑ (Λ. Μεσογείων 395, Αγ. Παρασκευή), όπου θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση και σχετικές ανακοινώσεις.

 

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...