Hamilton: Ο τίτλος δε θα είναι περίπατος για τον Vettel

Σχετικά άρθρα

Vettel-Hamilton

Μετά από τους 4 πρώτους αγώνες της σεζόν, ο Sebastian Vettel βρίσκεται στην κορυφή τού βαθμολογικού πίνακα, με 77 βαθμούς, 10 περισσότερους από τον δεύτερος Kimi Raikkonen και 27 περισσότερους από τον τρίτο Lewis Hamilton. Ο Γερμανός είναι ο μοναδικός που έχει πάρει δύο νίκες φέτος, με τη δεύτερη να είναι νίκη κυριαρχίας, αν και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια θα ήταν η εξέλιξη και η έκβαση του αγώνα στο Μπαχρέιν, αν ο Fernando Alonso δεν είχε το πρόβλημα στο DRS που του κόστισε τουλάχιστον 44 δευτερόλεπτα, συν τον χρόνο που έχασε πίσω από αργότερα μονοθέσια.

Παρά την πολύ δυνατή εμφάνιση της Red Bull και του 25χρονου στον τελευταίο αγώνα, ο Hamilton πιστεύει πως δε θα είναι όλοι οι φετινοί αγώνες έτσι, προειδοποιώντας ότι ο τίτλος δε θα είναι τόσο εύκολη υπόθεση για τον τρις Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Ο Seb πάντα δείχνει να κερδίζει στο Μπαχρέιν, έτσι δεν είναι πραγματική έκπληξη για ‘μάς. Δε νομίζω ότι θα είναι το ίδιο σε όλους τους αγώνες για τον Seb, συν του ότι η Red Bull δείχνει να έχει κάποιες δυσκολίες στις κατατακτήριες.

Το Μπαχρέιν θα μπορούσε να είναι ένα από τα χειρότερα για ‘μάς, διότι είχαμε πολλά προβλήματα με το μονοθέσιό μας. Δυσκολευόμασταν και ήμασταν πίσω όλο το Σαββατοκύριακο, έτσι το να φύγεις με μια πέμπτη θέση από τη στιγμή που ξεκινάς από την ένατη θέση, ήταν πολύ ευχάριστο. Έκανα το θετικό, αρνητικό, έτσι έχω δύο τρίτες και δύο πέμπτες θέσεις. Όταν υπέγραφα με την ομάδα, πίστευα ότι θα ήταν πολύ χειρότερο απ’ αυτό.

Κάτι που μας έχει μείνει από το τελευταίο Grand Prix είναι οι πολύ δυνατή μάχη μεταξύ των Jenson Button και Sergio Perez, με τον Πρόεδρο της McLaren, Martin Whitmarsh, να μην παρεμβαίνει καθόλου στη μάχη αυτή, κάτι που θα πρέπει -κατά τη γνώμη μου- να κάνουν όλοι. Ο πρώην οδηγός της βρετανικής ομάδας αναφέρεται σ’ αυτό, μιλώντας με πολύ καλά λόγια για το πρώην αφεντικό του, με το οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Είχαν μια καλή μάχη. Αυτό είναι καλό για τον Martin, που τους επέτρεψε να κάνουν τον αγώνα τους. Αυτό έκανε από τη στιγμή που ήμουν κι εγώ εκεί. Δεν έχει αλλάξει αυτή την άποψη. Όσο καιρό τρέχαμε μαζί, είχε σεβασμό για το πρόσωπό μου και δεν ανησυχούσε για ‘μένα. Είμαστε εκεί για να τρέξουμε, πρέπει να θυμόμαστε ποιο είναι το καλύτερο για τις ομάδες μας και να προσέχουμε ώστε να μην έχουμε επαφή μεταξύ μας.

[Πηγή: Sun]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr