Όχι καθοριστικές οι αναβαθμίσεις της Βαρκελώνης, λέει ο Button

Σχετικά άρθρα

Bahrain Grand Prix - Saturday

Όπως παραδοσιακά συμβαίνει στη Βαρκελώνη, η ομάδες θα έχουν νέα πακέτα αναβάθμισης για τα μονοθέσιά τους, με κάποια σημαντικά νέα κομμάτια, ελπίζοντας να γίνουν τα μονοθέσιά τους πιο ανταγωνιστικά, όχι μόνο πιο γρήγορα. Μία από τις ομάδες που θα έχει μαζί της αρκετές αναβαθμίσεις είναι η McLaren, καθώς υπάρχει μεγάλη ανάγκη γι’ αύξηση της απόδοσης της MP4-28, η οποία δεν μπορούσε να διεκδικήσει ούτε βάθρο στους 4 πρώτους αγώνες.

Οι αναβαθμίσεις είναι σημαντικό να είναι αποτελεσματικές, αλλά, σύμφωνα με τον Jenson Button, το Ισπανικό Grand Prix δε θα είναι καθοριστικό, διότι είναι ένα πακέτο αναβαθμίσεων από τα πολλά που θ’ ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά.

Υπήρξε πολλή συζήτηση για τη σημασία των αναβαθμίσεων του επόμενου Σαββατοκύριακου: όπως κάθε βελτιωτικό πακέτο, είναι απλά μέρος από τις πολλές αναβαθμίσεις που θ’ ακολουθήσουν μέσα στη σεζόν. Όπως πάντα, θα υπάρξουν μερικά στοιχεία που θα λειτουργήσουν, ίσως διαφορετικά απ’ ό,τι είχαμε προβλέψει, και κάποια που δε θα δουλέψουν, ή θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια. Αυτή είναι η ζωή στη σύγχρονη Formula 1. Έτσι, είμαι ρεαλιστής για το τι θα δούμε το επόμενο Σαββατοκύριακο. Φυσικά, είμαι αισιόδοξος ότι θα μας οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στον προορισμό μας.

[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: Glenn Dunbar/McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...