Marko: Ο Lauda προσπαθεί ακόμα να πάρει τον Vettel στη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Vettel-Marko-Lauda

Ο αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull Racing, Helmut Marko, συνεχίζει να λέει τη γνώμη του χωρίς να τον ενδιαφέρει ούτε το ελάχιστο η γνώμη των άλλων γι’ αυτόν, καθώς έχει βαλθεί να γίνει ό,τι πιο… αχώνευτο έχει η Formula 1, αν δεν είναι ήδη. Μετά από τα όσα έλεγε για το ποιος κάνει κουμάντο στην αυστριακή ομάδα, αναφέρεται ξανά στον Niki Lauda, μη-Εκτελεστικό Πρόεδρο της Mercedes AMG και μέτοχο κατά 10%.

Προηγουμένως, είχε πει πως ο Lauda ευθύνεται για τις φήμες περί εξόδου της Red Bull από τη Formula 1, και τώρα, λέει πως ο Αυστριακός συνεχίζει τις προσπάθειες να πάρει τον Sebastian Vettel στη Mercedes. Ο Lauda έχει παραδεχτεί, βέβαια, πως έχει προσπαθήσει να πάρει τον Vettel στη Mercedes, με τον Marko πιστεύει πως ο 3 φορές πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής συνεχίζει να θέλει τον Γερμανό στην ομάδα του.

Μπορεί ο Marko να το υποστηρίζει αυτό, αλλά κανένας από ‘μάς δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο Lauda συνεχίζει να θέλει τον Seb στη Mercedes, προφανώς στο πλευρό τού Lewis Hamilton. Ωστόσο, νομίζω πως ο Γερμανός δε θέλει έναν οδηγό που θα του κάνει τη ζωή δύσκολη, όπως ο Hamilton, ενώ και ο Lauda δε θέλει να έχει εσωτερική διαμάχη στην ομάδα του, ειδικά τη στιγμή που ο Nico Rosberg δείχνει να έχει πολύ καλή απόδοση και μπορεί αν δώσει αρκετούς βαθμούς στην ομάδα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα