Επιστρέφει το πορτοκαλί και η Honda στη McLaren

Σχετικά άρθρα

mclaren-m14a-formula-1-racing-car.2000x1333.Jan-12-2012_12.16.15.616199

Η Honda φαίνεται πως έχει υπογράψει με την McLaren ώστε η Ιαπωνική εταιρία να επιστρέψει στη Formula 1 το 2015. Σύμφωνα με το Γερμανικό Auto Motor und Sport η McLaren δεν ανανέωσε τη σύμβαση με τη Mercedes σε ότι αφορά για τους κινητήρες της για το 2015, και έτσι οι φήμες φούντωσαν ότι η Βρετανική εταιρία έχει υπογράψει με τη Honda.

Η αλλαγή αυτή, ίσως συνδυαστεί και με την επιστροφή του πορτοκαλί χρώματος στα μονοθέσια της McLaren, όπως άφησε να εννοηθεί ο Martin Whitmarsh, ο οποίος δήλωσε:

Το πορτοκαλί είναι ωραίο χρώμα, ειδικά για την McLaren. Εμείς το χρησιμοποιούμε στα GT αυτοκίνητα και φαίνεται τέλειο, οπότε προς τα εκεί κινούμαστε. Όμως στην F1 είναι λίγο διαφορετικά.

Δίνουμε έμφαση στο επιχειρηματικό μοντέλο και πρέπει να υποστηρίξουμε τους χορηγούς. Εάν είμαστε τυχεροί και βρούμε έναν χορηγό που του αρέσει το πορτοκαλί, θα μπορούσαμε να δούμε αυτό το χρώμα και πάλι στην Formula 1.

[Πηγή: GMM | Thanks for the tip, Γιώργο]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...