Η McLaren διαψεύδει τις φήμες περί… “McLaren-Honda από το 2014”

Σχετικά άρθρα

Πριν από λίγες ημέρες, το όνομα της Honda συνδέθηκε ύστερα από πολύ καιρό με τη Formula 1. Όπως έγραψε το γερμανικό Auto Motor und Sport, είναι πολύ πιθανό ν’ αναβιώσουμε τη θρυλική συνεργασία της McLaren και της Honda από το 2014, καθώς οι Ιάπωνες ετοιμάζουν έναν turbo V6 κινητήρα. Οι περισσότεροι φίλοι της βρετανικής ομάδας ικανοποιήθηκαν μόλις έμαθαν έστω και τις φήμες αυτές, καθώς πέρασαν από το μυαλό τους ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Αυτός, όμως, που έρχεται να τους “ξυπνήσει” είναι ο Jonathan Neale, Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Racing, οποίος τονίζει ότι αυτά δεν ισχύουν.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και απολαμβάνουμε τη συνεργασία μας με τη Mercedes-Benz. Δεν είμαστε αρκετά σίγουρα από πού προήλθε αυτή η ιστορία. Αλλά μπορώ να διαψεύσω αυτή τη φήμη και να πω ότι είμαστε εντελώς επικεντρωμένοι στη σχέση μας με τη Mercedes-Benz. Ο δρόμος είναι μακρύς, ο οποίος μπορεί να συνεχιστεί με πολλές νίκες και πρωταθλήματα.

Η Mercedes έχει τη δική της ομάδα και είναι λογικό να υπάρχει ένας βαθμός εστίασης για ΄κει. Στις κατατακτήριες του Abu Dhabi, η Mercedes είχε 6 μονοθέσια στην πρώτη 10άδα. Πραγματικά, αυτό τους ικανοποιεί, όπως θα έπρεπε. Φυσικά, κι εμείς θέλουμε να τους νικήσουμε όλους, επίσης, έτσι αυτό λειτουργεί για εμάς. Είναι τρομεροί τεχνικοί συνεργάτες, και απολαμβάνουμε αυτή τη σχέση.


[Πηγή: Formula 1 | Photo Copyright: Wikipedia]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...