Διαγωνισμός: Προσκλήσεις για το 1ο YouTruck Festival [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

youtruck

Το YouTruck Festival ανοίγει για πρώτη χρονιά φέτος τις πύλες του στο ελληνικό κοινό, και στα πρότυπα μεγάλων διεθνών truck show φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τη παρουσία και να κεντρίσει το ενδιαφέρον της ελληνικής κοινότητας επαγγελματιών αυτοκινητιστών Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Παλαιό Αεροδρόμιο του Ελληνικού και φιλοδοξεί να φέρει στον ίδιο άριστα οργανωμένο χώρο ότι πιο νέο σε επαγγελματικά οχήματα και μηχανήματα, ανταλλακτικά, ΙΚΤΕΟ, συνεργεία, αξεσουάρ, εταιρείες μεταφορών και logistics. Παράλληλα μα σειρά αγώνων dragster και slalom αγωνιστικών φορτηγών θα προσφέρει άπλετο θέαμα και συγκίνηση στους θαυμαστές του είδους.

Το AutoBlog.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης και εξασφάλισε τέσσερις διπλές προσκλήσεις για τέσσερις τυχερούς αναγνώστες. Αν θέλεις να δεις από κοντά την διοργάνωση, αλλά και να γνωρίσεις τους συντάκτες του AutoBlog.gr που θα καλύπτουν την εκδήλωση, δεν έχεις παρά να αφήσεις ένα σχόλιο σε αυτό το θέμα μέχρι την Τετάρτη 22/5/2013, 23:59.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλή επιτυχία!

Ανανέωση – 23/5: Οι τέσσερις τυχεροί αναγνώστες που βγήκαν μετά από κλήρωση και κερδίζουν ο καθένας από μια διπλή πρόσκληση είναι οι:

  • takis
  • freedoom1013
  • Κοσμάς
  • MitsosDaBest13
  • Nikitas Mic

Αφού συγχαρούμε και τους τέσσερις, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας στείλετε το συντομότερο δυνατό τα στοιχεία σας (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο) για να τα δώσουμε στον υπεύθυνο διοργάνωσης της εκδήλωσης, που θα φροντίσει για τις προσκλήσεις σας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...