Red Bull και Ferrari αρνήθηκαν πρόταση της Pirelli για ιδιωτικές δοκιμές

Σχετικά άρθρα

Pirelli

Οι ιδιωτικές δοκιμές της Pirelli με τη Mercedes σήκωσαν πολλές αντιδράσεις, και με τις καταγγελίες να οδηγούν τη FIA σε δικαστήριο που θα γίνει στις 20 Ιουνίου κι εκεί θα μάθουμε αν θα τιμωρηθεί η όχι η γερμανική ομάδα.

Ωστόσο, φήμες θέλουν τη Red Bull και τη Ferrari να έχουν δεχθεί κι αυτές πρόταση από την Pirelli για ιδιωτικό τεστ με τα τωρινά τους μονοθέσια, αλλά αρνήθηκαν να το κάνουν, διότι ξέρουν καλά ότι οι κανονισμοί απαγορεύουν τη χρήση φετινού μονοθέσιο για ιδιωτικές δοκιμές ελαστικών.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, λοιπόν, το τεστ της Mercedes είναι 100% παράνομο, και λογικά θα υπάρξει κάποια τιμωρία γι’ αυτό. Το χρηματικό πρόστιμο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αλλά το θέμα που καίει τους ανθρώπους στο Brackley είναι αν θα υπάρξει και αφαίρεση βαθμών. Τα δεδομένα, όμως, από τα 1.000 χιλιόμετρα αναλύονται από τους τεχνικούς της ομάδας, κι αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει, ακόμα και με βαριά τιμωρία.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...