Brawn: Δε θα είχαμε κάνει το τεστ αν πιστεύαμε ότι δεν έπρεπε

Σχετικά άρθρα

Ross Brawn

Αύριο, Πέμπτη, 20 Ιουνίου, θα τελειώσει το μαρτύριο της αναμονής για τη Mercedes, καθώς αύριο θα είναι το δικαστήριο στο Παρίσι, το οποίο θα κρίνει αν η γερμανική ομάδα είναι ένοχη ή όχι για το ιδιωτικό τεστ που έκανε στη Βαρκελώνη, στις 15-17 Μαΐου, μετά από το Ισπανικό Grand Prix. Το χρηματικό πρόστιμο θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο, ενώ πιθανή είναι και η αφαίρεση κάποιων βαθμών, κάτι που εξαρτάται από το πόσο αυστηρό θα είναι το δικαστήριο.

Πάντως, ο Πρόεδρος της ομάδας, Ross Brawn, δηλώνει χαλαρός και άνετος, και λέει πως δε θα έλεγαν “ναι” στην Pirelli για τις δοκιμές αν δεν ήταν σίγουροι γι’ αυτό που πάνε να κάνουν.

Είμαι άνετος και σίγουρος ότι, όταν θα φτάσουμε στο δικαστήριο, οι άνθρωποι θα έχουν την καλύτερη κρίση. Δε θα είχαμε κάνει το τεστ με την Pirelli αν δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Όταν φτάσουμε στο δικαστήριο, θα πάρετε τις απαντήσεις σας.

Αν η Mercedes γλιτώσει την τιμωρία, θα είναι άλλη μια νίκη για τον Brawn, ο οποίος είναι αυθεντία στο να βρίσκει κενά στους κανονισμούς. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε το 2009, όταν η BGP001 ήταν ένα απίστευτα γρήγορο μονοθέσιο με διπλό διαχύτη, κάτι που έδωσε στον Jenson Button τον μοναδικό του τίτλο, όπως φυσικά και στην Brawn GP.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα