Οι Ινδοί αρνούνται ότι έχουν προβλήματα με το GP

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix Of India

Τον τελευταίο καιρό, προέκυψαν φήμες που ήθελαν το Ινδικό Grand Prix να έχει προβλήματα και μάλιστα να μένει εκτός προγράμματος το 2014. Οι Ινδοί, διαβάζοντας τις φήμες αυτές, έσπευσαν να διαβεβαιώσουν ότι δεν ισχύουν όσα γράφουν, και μάλιστα ότι θα είναι κανονικά και στο πρόγραμμα του 2015, διότι τότε λήγει το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τον Bernie Ecclestone. Ο Askari Zaidi, εκπρόσωπος της Jaypee Sports International, δήλωσε για το θέμα:

Η συμφωνία με τη Formula One Management (FOM) είναι να κρατήσουμε τους αγώνες στο Buddh International Circuit μέχρι και το 2015, και είμαστε πλήρως δεσμευμένοι σε αυτό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να εγκαταλείψουμε τους αγώνες Formula 1.

Το φετινό Ινδικό Grand Prix είναι προγραμματισμένο για τις 25-27 Οκτωβρίου και είναι ο 16ος αγώνας της σεζόν. Αν το 2014 δεν αποχωρήσει καμία από τις τωρινές πίστες, θα έχουμε 21 αγώνες, γιατί θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η είσοδος της Ρωσίας και της Νέας Υόρκης στο πρόγραμμα. Ωστόσο, είναι πάρα πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε το τελικό πρόγραμμα του 2014.

[Πηγή: GMM | | Photo Copyrights: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...