Μια McLaren MP4-12C Spider καταστράφηκε κατά τη διάρκεια του Goldrush Rally

Σχετικά άρθρα

Crashed McLaren MP4-12C Spider

Μία λιγότερη McLaren MP4-12C Spider θα μετράει η McLaren, καθώς ένα από τ’ αυτοκίνητά της καταστράφηκε στο Rally Goldrush, το οποίο είναι κάτι σαν το βρετανικό Gumball 3000, δηλαδή ένα rally στους δημόσιους δρόμους, όπου τ’ αυτοκίνητα δεν κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, το οποίο ξεκινά στο Σαν Φρανσίσκο και ολοκληρώνεται στο Σικάγο, και, για να συμμετάσχει κάποιος, πρέπει να πληρώσει $14.000 (€10.500).

Αυτό μάλλον δεν έγινε στην περίπτωση του Hsinho Chen, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε μία MP4-12C Spider, όταν, όπως λέει ο ίδιος, ένα φορτηγάκι βρέθηκε μπροστά του στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο, βγει από τον δρόμο, να… απογειωθεί και να καταλήξει σε μια αποθήκη, και όλο αυτό διέλυσε το βρετανικό SuperCar.

Οι επιβάτες (ήταν και η Olivia Guley μαζί) είναι, ευτυχώς, με την MP4-12C Spider να έχει λογότυπα από τον οίκο ενοικίασης αυτοκινήτων Black & White, και για να τη νοικιάσεις για μία ημέρα, πρέπει να δώσεις $2.900 (€2.200).

[Πηγή: KLTV]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...