Button: Τα ελαστικά μπορεί να ευθύνονται για το μειωμένο ενδιαφέρον

Σχετικά άρθρα

Jenson Button in the garage

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων για το Grand Prix στο Silverstone δεν πάνε όσο θα ήθελαν. Οι αυξημένες τιμές των εισιτηρίων και η μειωμένη ανταγωνιστικότητα της McLaren αποτελούν εμπόδιο για τους Βρετανούς στον δρόμο προς το Silverstone, ενώ ο Jenson Button πιστεύει πως και η κατάσταση με τα ελαστικά τής Pirelli έχει επηρεάσει τις πωλήσεις, διότι οι οδηγοί δεν οδηγούν στο όριο, αλλά κάνουν διαχείριση ελαστικών σε όλο τον αγώνα, κάτι που, φυσικά, δεν αρέσει στον κόσμο, αν και τονίζει ότι το ενδιαφέρον για τη Formula 1 δεν έχει χαθεί.

Το να κάνουν sold out εδώ, θα ήταν πολύ εντυπωσιακό, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν ν’ αντέξουν οικονομικά να έρθουν εδώ; Δε νομίζω ότι οι άνθρωποι απομακρύνονται από το άθλημα. Αν κοιτάξετε σε κάθε αθλητικό γεγονός, τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά όπως πέρυσι. Έτσι είναι ο κόσμος τώρα.

Υπάρχουν κάποιοι αγώνες που δεν είχαν δράση, λόγω της διαχείρισης των ελαστικών που κάνουν οι οδηγοί, αλλά είχαμε κάποιους καλούς αγώνες. Είμαι σίγουρος ότι συμβάλει και το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει κανένας Βρετανός οδηγός φέτος.

Τα φαβορί για το Silverstone είναι η Red Bull και η Ferrari, με τον Lewis Hamilton να λέει ότι όλοι στη Mercedes εργάζονται όσο πιο σκληρά μπορούν, για να έχουν έναν καλό αγώνα στην πατρίδα του, ενώ η McLaren περιμένει καλύτερη εμφάνιση μέσα στη χώρα τους, διότι η πίστα είναι πολύ πιο ομαλή απ’ ό,τι ο Καναδάς, κάτι που είναι υπέρ τής MP4-28, η οποία έχει μεγάλο πρόβλημα με τις αναπηδήσεις.

[Πηγή: Guardian]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η RB17, το hypercar της Red Bull, θα αποκαλυφθεί στο Goodwood

H Red Bull Advanced Technologies, θυγατρική της αυστριακής εταιρίας, ετοιμάζει ένα επικό hypercar, το οποίο θα ονομαστεί RB17. Η RB17 θα φέρει τη σχεδιαστική...

Η Ferrari δοκίμασε νέους θόλους στους τροχούς στο Fiorano

Η ομάδα της Ferrari δοκίμασε σήμερα ένα νέο, πιο επιθετικό προστατευτικό σύστημα για το σπρέι νερού στη βρεγμένη πίστα του Fiorano, μετά την αποτυχημένη...