FIA: Ελπίζουμε να έχετε πάρει το μάθημά σας

Σχετικά άρθρα

Formula One World Championship

Έληξε χθες το σκάνδαλο με τις ιδιωτικές δοκιμές τής Mercedes, με το Διεθνές Δικαστήριο να επιπλήττει απλώς και να απαγορεύει στη γερμανική ομάδα να πάρει μέρος στις δοκιμές νέων οδηγών που θα γίνουν 17-19 Ιουλίου, για να μην πάρει άλλα δεδομένα για τα ελαστικά, κάτι που έκανε το 3ήμερο 15-17 Μαΐου, στο Circuit de Catalunya, αλλά με τους κανονικούς της οδηγούς και όχι με νέους οδηγούς, κάτι που της δίνει ένα πλεονέκτημα, γιατί οι Nico Rosberg και Lewis Hamilton ξέρουν περισσότερα για τα ελαστικά απ’ ό,τι οι νέοι και άπειροι οδηγοί.

Η FIA εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι ελπίζει να μην ξαναδεί τέτοια φαινόμενα στο μέλλον, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι ελπίζει να έχουν πάρει το μάθημά τους, αναφερόμενοι σε όσους θέλουν να κάνουν το ίδιο, αν και θα μπορούσε να μας πείσει με μια πιο αυστηρή ποινή στη Mercedes, διότι, ουσιαστικά, δεν υπήρξε τιμωρία.

Η FIA εύχεται να έχει δώσει κάποιο μάθημα απ’ αυτή την υπόθεση και από την τελική απόφαση. Για τον σκοπό αυτό, η FIA θα διασφαλίσει ότι, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες τής Formula 1, θα ενισχύσουμε τον έλεγχο για τις δοκιμές.

[Πηγή: FIA]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...