Μπερδεμένη η Audi σχετικά με το ενδεχόμενο Formula 1

Σχετικά άρθρα

Audi Le Mans

Η Audi έχει παράδοση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά όχι στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα, δηλαδή τη Formula 1. Η γερμανική εταιρεία θριάμβευσε πρόσφατα στον 24ωρο αγώνα τού Le Mans, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο σε όλες τις κατηγορίες τού μηχανοκίνητου αθλητισμού, και ειδικά στη Formula 1.

Ο Πρόεδρος της Audi AG, Rupert Stadler, δηλώνει πως δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο σχετικά με το ενδεχόμενο να τρέξουν κάποτε στη Formula 1, διότι το άθλημα είναι πιο πολύπλοκο απ’ ό,τι παλαιότερα.

Είναι μια ενδιαφέρουσα σκέψη, αλλά, πιστέψτε με, αυτός δεν είναι ο τρόπους που λειτουργεί ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Εμείς ρωτάμε, ειδικά αυτές τις μέρες, αν έχει νόημα να είμαστε στη Formula 1. Πάνω από το 90% των ατόμων που έχουμε μιλήσει, πιστεύει ότι, στη Formula 1, όλα είναι γύρω από τους οδηγούς, και όχι από τις κατασκευαστές.

Επίσης, πολλά λέγονται για τα ελαστικά, ενώ ακόμα και οι χαμένοι συγκεντρώνουν πάνω τους μεγάλο ενδιαφέρον. Μόνο τώρα μπαίνουν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων στο παιχνίδι, και αυτό συνήθως δεν είναι θετικό σημάδι.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...