Πολλές οι φήμες για τον νέο ιδιοκτήτη τής Sauber

Σχετικά άρθρα

GP Spanien 2013

Δεν είναι μυστικό ότι η Sauber αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα, και ότι χρειάζεται οδηγούς που να φέρνουν χορηγίες μαζί με την υπογραφή συμβολαίων. Η ελβετική ομάδα, προφανώς, θέλει να παραμείνει στη Formula 1, αλλά είναι ανάγκη να βρει νέο αγοραστή, αν θέλει να λύσει τα οικονομικά της προβλήματα.

Οι φήμες σχετικά με τον νέο της ιδιοκτήτη είναι πολλές: ένα από τα ονόματα είναι ο Nicolas Todt, γιος τού Προέδρου τής FIA, Jean Todt και manager των Felipe Massa και Jules Bianchi. Επίσης, διαβάζουμε και το όνομα που μας έχει γίνει γνωστό στους περισσότερους από εμάς από την ποδοσφαιρική ομάδα τής Chelsea, τον Roman Abramovich.

Τέλος, αυτός που ακούγεται σαν πιθανός αγοραστής τής Sauber είναι ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Boris Rotenberg, τον οποίο συνδέει φιλία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Vladimir Putin, ενώ είναι συνιδιοκτήτης τής ρωσικής τράπεζας SMP, μαζί με τον αδερφό του.

Όσον αφορά τ’ οδηγικό δίδυμο της ομάδας, ο Nico Hulkenberg συνδέεται με τη Lotus, η οποία μπορεί να χάσει τον Kimi Raikkonen που υπάρχει πιθανότητα να είναι ο νέος team-mate τού Sebastian Vettel. Αν όντως γίνει εξαγορά από κάποιον Ρώσο, ο Vitaly Petrov θα μπορούσε να επιστρέψει στη Formula 1, φυσικά σαν οδηγός τής Sauber.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...