Whitmarsh και Horner διαφωνούν για την αναγνώριση του Vettel

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Germany - Qualifying

Ο Sebastian Vettel ανήκει, χωρίς αμφιβολίας, στους καλύτερους και ταχύτερους οδηγούς τής Formula 1. Ο Γερμανός είναι ήδη 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έχοντας καταφέρει να εκμεταλλευτεί τα κορυφαία σε ανταγωνιστικότητα μονοθέσια που του δίνει η Red Bull από τα μέσα τού 2009 μέχρι και φέτος.

Ο Πρωταθλητής βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 34 βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο Fernando Alonso, και δείχνει να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Ο Martin Whitmarsh, Πρόεδρος της McLaren Racing, δηλώνει πως ο Seb ποτέ δε θ’ αναγνωριστεί ποτέ όσο του αξίζει, διότι έχει γίνει πρωταθλητής μ’ εκπληκτικά μονοθέσια, τα οποία υπάρχουν φορές που είναι απλησίαστα σε απόδοση. Ο Πρόεδρος της Red Bull Racing, όμως, Christian Horner, απάντησε στα όσα λέει ο Whitmarsh, λέγοντας πως είναι “αηδίες”!

Φυσικά, δεν πρόκειται να δοθεί συνέχεια στο θέμα από τους δύο Προέδρους, οι οποίοι έχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνουν από το ν’ ασχολούνται με το αν ο 26χρονος έχει την αναγνώριση που του αξίζει, αλλά είναι αλήθεια ότι πολλοί θεωρούν ότι ο Γερμανός δεν είναι ο κορυφαίος οδηγός στη Formula 1, παρόλο που έχει κατακτήσει 3 τίτλους στα 26 του.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Lars Baron/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...