Hamilton: Θα ήταν ωραίο να δούμε τον Kimi στη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Lewis-Kimi

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Kimi Raikkonen φλερτάρει με τη Red Bull Racing για τη θέση τού Mark Webber, ο οποίος θα εγκαταλείψει τη Formula 1 στο τέλος τής σεζόν. Ο Helmur Marko, αγωνιστικός σύμβουλος της RBR, έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θ’ ανακοινώσουν τ’ όνομα του νέου team-mate τού Sebastian Vettel μέσα στον Αύγουστο, δίχως φυσικά να λέει ποιος από τους οδηγούς που φημολογούνται είναι το φαβορί.

Πολλοί θέλουν να δουν τον “Iceman” μέσα σ’ ένα μονοθέσιο σαν της Red Bull είναι ο Lewis Hamilton. Ο οδηγός τής Mercedes βρίσκει αρκετά “cool” την προοπτική να οδηγήσει ο Raikkonen μαζί με τον Vettel.

Αυτή τη στιγμή, θα ήταν πραγματικά cool να δούμε τον Kimi μέσα σε μία Red Bull. Θα κάνω δύσκολη τη ζωή τού Seb. Ο Kimi είναι ένας απίστευτος οδηγός, όπως όλοι ξέρουμε, έτσι θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι μπορεί να κάνει μ’ ένα καλύτερο μονοθέσιο.

Ο “Billion Dollar Man” αναφέρθηκε και στη εσωτερική μάχη με τον Nico Rosberg, ο οποίος, αν και βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία, έχει πάρει δύο νίκες, σε αντίθεση με τον Hamilton, που ακόμα ψάχνει την πρώτη του νίκη για φέτος.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μαθαίνεις από τις απώλειες και να τις κάνεις εμπειρίες. Δεν μπορείς να είσαι πάντα μπροστά από τον team-mate σου. Δεν μπορείς να κερδίζεις συνεχώς· αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχω μάθει. Κάποια πράγματα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Αλλά, είμαι ο ίδιος, όπως πάντα. Οδηγώ επιθετικά και είμαι εκεί για να κερδίζω.

[Πηγή: The Sun]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...