Horner: Raikkonen ή Ricciardo το 2014 στη Red Bull

Σχετικά άρθρα

Canadian F1 Grand Prix - Race

Ακόμα δεν έχουμε μάθει ποιος θα είναι ο δεύτερος οδηγός τής Red Bull για το 2014, και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο για να γίνει η επίσημη ανακοίνωση από την αυστριακή ομάδα. Ωστόσο, ο Πρόεδρος της RBR, Christian Horner, υπονοεί ότι η μάχη για το δεύτερο μονοθέσιο είναι μεταξύ των Kimi Raikkonen και Daniel Ricciardo, καθώς τονίζει ότι θέλουν να δουν τι μπορεί να κάνει ο Αυστραλός μ’ ένα κορυφαίο μονοθέσιο.

Μία από τις επιλογές που είχαν ήταν και ο έτερος οδηγός τής Toro Rosso, Jean-Eric Vergne, αλλά φαίνεται πως έχει βγει από το παιχνίδι, αφού οι άνθρωποι στο Milton Keynes θέλησαν να δοκιμάσουν τον Ricciardo και όχι τον Vergne. Ας δούμε, όμως, τι λέει ο Horner:

Είμαστε πολύ πρόθυμοι να εξετάσουμε τον Daniel σαν μια προοπτική για την επόμενη σεζόν. Προφανώς, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη θέση, αλλά είναι μια ευκαιρία για να δούμε τον Daniel και να κάνουμε μαζί του κάποιες δοκιμές με τα ελαστικά και με το μονοθέσιό μας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία γι’ αυτόν. Ουσιαστικά και κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι ένας εκ των Raikkonen και Ricciardo.

Θα πρέπει να εξετάσουμε αυτούς τους οδηγούς που έχουμε στη διάθεσή μας, και σίγουρα τόσο οι Jean-Eric όσο και ο Daniel είναι πολύ γρήγοροι οδηγοί, κι έχουμε την ευκαιρία να εξετάσουμε προσεκτικά τον Daniel κι αυτός είναι ο λόγος που έχουμε διαλέξει να τον δούμε αύριο με το αυτοκίνητο.

Ο Βρετανός αναγνωρίζει την αξία τού “Iceman”, αλλά δεν ξεκαθαρίζει ποιος από τους δύο έχει το προβάδισμα, συνεχίζοντας τις αναφορές στον Ricciardo.

Αυτά που έχει κάνει ο Kimi στην πίστα τα λένε όλα, και είναι ένας υποψήφιος για τον τίτλο. Σαν μια καλή ομάδα που είμαστε, δεν προσελκύουμε μόνο οδηγούς σαν τον Kimi, αλλά επίσης θέλουμε να δίνουμε την ευκαιρία να αξιολογούμε και οδηγούς σαν τον Daniel.

Διεκδικούμε συνεχώς το πρωτάθλημα των κατασκευαστών, έτσι θέλουμε τους ταχύτερους και καλύτερους οδηγούς για τα μονοθέσιά μας. Θέλουμε να βεβαιωθούμε για το ποιος θα είναι αυτός που θα γεμίσει τα παπούτσια τού Mark, και αυτά είναι μεγάλα παπούτσια να γεμίσεις.

[Πηγή: Sky Sports F1 | Photo Copyrights: Mark Thompson/Getty Images/Scuderia Toro Rosso]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

To Airbnb προσφέρει το Μουσείο της Ferrari για μια διανυκτέρευση για τον αγώνα της F1 στην Imola

H Airbnb ανανέωσε τις εμπειρίες που προσφέρει, προσθέτοντας τη νέα κατηγορία "Icons" που είναι εμπνευσμένη από την ποπ κουλτούρα. Η κατηγορία σε προ(σ)καλεί να βιώσεις...