Teaser Photos: Suzuki iV-4 Concept [w/video]

Σχετικά άρθρα

[lightbox link=”https://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2013/07/Teaser-Photos-Suzuki-iV-4-Concept-1.jpg”]Teaser Photos Suzuki iV-4 Concept (1)[/lightbox]

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης στις 10 του Σεπτέμβρη, η Suzuki θα παρουσιάσει το iV-4 Concept, ένα νέο μικρό compact SUV το οποίο θα μας δείχνει το πως θα μοιάζει το μελλοντικό μικρό SUV της Ιαπωνικής εταιρίας, το οποίο θα τοποθετηθεί απέναντι από το Nissan Juke.

Το πρωτότυπο διαθέτει τη νέα χαρακτηριστική σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν τα μελλοντικά SUV της Suzuki, και στο περίπτερο της εταιρίας στη Φρανκφούρτη θα βρίσκονται τα Alto, Splash, Swift, Swift Sport, SX4, SX4 S-Cross, Jimny, Grand Vitara και Kizashi.

[lightbox link=”https://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2013/07/Teaser-Photos-Suzuki-iV-4-Concept-2.jpg”]Teaser Photos Suzuki iV-4 Concept (2)[/lightbox]

Το πρωτότυπο διαθέτει λεπτή γρίλια με πέντε μέρη, λεπτούς πλαϊνούς καθρέπτες, μεγάλα φώτα ημέρας, LED φωτιστικά σώματα και φώτα στην οροφή. Το αυτοκίνητο παραγωγής θα πωλείται στην Ευρώπη και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ιαπωνικής εταιρίας στην Ουγγαρία, εκεί όπου κατασκευάζεται και το νέο SX4.

Θα κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα που φορά το νέο SX4 και σχεδιαστικά θα διαθέτει πιο τολμηρή σχεδίαση. Η Suzuki σχεδιάζει επίσης να προσφέρει στο αυτοκίνητο αρκετές επιλογές παραμετροποίησης, και μηχανικά θα φορά τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 1.600 κ.εκ του SX4. Θα συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτιο με τη κίνηση να στέλνεται είτε στους μπροστά είτε σε όλους τους τροχούς.

http://www.youtube.com/watch?v=zCzeAMGfhJ0

[Πηγή: Suzuki]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Suzuki iV-4:

Παγκόσμια πρεμιέρα του πρωτότυπου Compact SUV στο 65ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAAF)

Το compact SUV πρωτότυπο Suzuki iV-4, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο 65ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Το νέο concept iV-4 φανερώνει ξεκάθαρες ενδείξεις για το πώς θα διαμορφωθεί η φημισμένη γκάμα SUV της Suzuki στο άμεσο μέλλον.

Εξελιγμένο βάσει του μοτίβου “Grab your field” το iV-4 ενσωματώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που οφείλει να έχει ένα σύγχρονο σκληροτράχηλο SUV. Πρόκειται για την εικόνα της Suzuki για το πώς πρέπει να είναι ένα ξεχωριστό μικρό SUV και υιοθετεί όλα τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία των τετρακίνητων μοντέλων της εταιρείας, όπως το εμπρός καπό και η χωρισμένη σε πέντε τμήματα μάσκα, αλλά παράλληλα εισάγει «φρέσκα» καινοτόμα στοιχεία που σηματοδοτούν το μέλλον.

Αναλυτικές πληροφορίες θα δοθούν στη Συνέντευξη Τύπου της Suzuki που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14.15 (Hall 9.0, Stand B08).

Στον ειδικό χώρο της Suzuki θα εκτίθενται επίσης τα Alto, Splash, Swift, Swift Sport, SX4, SX4 S-CROSS, Jimny, Grand Vitara και Kizashi.

Το 65η Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα είναι ανοικτό για τους εκπροσώπους του Τύπου στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου και για το κοινό από τις 12 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Ανάκληση 21.353 Suzuki Jimny

Η Suzuki προχωρά στην ανάκληση 21.353 Jimny παραγωγής μεταξύ 12 Νοεμβρίου 2018 και 7 Σεπτεμβρίου 2019 επειδή η φτερωτή τροφοδοσίας καυσίμου στην αντλία καυσίμου,...