Σχεδόν 30.000 Volkswagen υπέστησαν ζημιές από χαλάζι

Σχετικά άρθρα

hailstorm

Ωχ, κακή τύχη για την Volkswagen. Μια έντονη χαλαζόπτωση στη περιοχή του Wolfsburg, προκάλεσε σημαντικές ζημιές σε σχεδόν 30.000 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα της Volkswagen, τα οποία ήταν παρκαρισμένα έξω από το κεντρικό εργοστάσιο της.

Οι ασφαλιστές ήδη μιλούν για τη μεγαλύτερη χαλαζόπτωση όλων των εποχών με τους πελάτες της VW που περίμεναν το νέο τους αυτοκίνητο, να πρέπει να περιμένουν λίγο καιρό ακόμη, ώστε να αποκατασταθούν στα αυτοκίνητα αυτά, όποιες ζημιές δημιουργήθηκαν από το χαλάζι.

Και τα 30.000 αυτοκίνητα θα περάσουν από τον τελικό έλεγχο που διενεργεί η Volkswagen σε κάθε αυτοκίνητο που βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής, έτσι ώστε το καθένα να ελέγχθεί για τυχόν ζημιές. Η Volkswagen ανέφερε πως ο πελάτης δεν θα καταλάβει ποτέ πως το αυτοκινητό του υπέστη ζημιές από το χαλάζι, αφού θα φροντίσει όλες οι ζημιές που προκάλεσε η χαλαζόπτωση να επισκευαστούν.

Όσοι πελάτες επιθυμούν μπορούν να πάρουν το επισκευασμένο αυτοκίνητο με έκπτωση, ενώ όσοι δεν θέλουν, θα πρέπει να περιμένουν μερικούς μήνες για να κατασκευάσει η VW νέα αυτοκίνητα τα οποία θα πουληθούν σε κανονική τιμή.

Κάτι αντίστοιχο είχε πάθει ξανά η VW το 2008, όταν τότε χαλάζι σε μέγεθος μπαλάκι του Golf, κατέστρεψε περισσότερα απο 30.000 αυτοκίνητα.

[Πηγή: Automobilwoche]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...