Pirelli: Πολύ συντηρητικά τα ελαστικά τού 2014

Σχετικά άρθρα

Pirelli

Ατέλειωτες ήταν οι συζητήσεις για τα φετινά ελαστικά τής Pirelli. Η ιταλική εταιρεία ήταν πολύ επιθετική, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παράπονα από κάποιες ομάδες και οδηγούς για το πόσο γρήγορα φθείρονται τα ελαστικά, ενώ κάποιοι οδηγοί έλεγαν πως δεν μπορούν να πιέσουν όσο ήθελαν σχεδόν σε όλο τον αγώνα. Η Pirelli έκανε κάποιες σημαντικές αλλαγές μετά από το Silverstone, όπου είχαμε 4 κλαταρίσματα, κάτι που βοήθησε κάποιες ομάδες, ενώ κάποιες άλλες δυσκολεύτηκαν, μία εκ των οποίων ήταν η Ferrari.

Για ν’ αποφύγει τις έντονες κριτικές, ο Αγωνιστικός Διευθυντής τής ιταλικής εταιρείας, Paul Hembery, ξεκαθαρίζει ότι τα ελαστικά για το 2014 θα είναι συντηρητικά, διότι ακόμα δεν έχει ζητηθεί από την Pirelli πώς πρέπει να είναι τα νέα ελαστικά.

Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Θέλουμε ξεκάθαρες κατευθύνσεις, αλλά μου φαίνεται ότι ο κόσμος έχει ξεχάσει να μας ζητήσει τι να κάνουμε. Για το 2014, ο κόσμος θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για αγώνες με μόλις 1 pit stop.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...