O Ross Brawn συναντήθηκε με τον Stefano Domenicali

Σχετικά άρθρα

Στιγμιότυπο 2013-11-23, 9_Fotor

Στο περιθώριο του GP της Βραζιλίας που διεξάγετε αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Interlagos και συγκεκριμένα εχθές Παρασκευή, συνέβη μία συνάντηση μεταξύ του Ross Brawn και του Stefano Domenicali.

Η όλη συζήτηση του θέματος ξεκινά όχι γιατί συναντήθηκαν τα 2 ”αφεντικά” των ομάδων της Mercedes και της Ferrari οι οποίοι εν όψη 2014 προφανώς θα έχουν αρκετά να πουν, αλλά γιατί ο Ross Brawn από το επόμενο έτος πιθανόν να μην είναι στην ομάδα της Mercedes, αφού τη θέση του την παίρνει ο γνωστός σε όλους μας Paddy Lowe.

Έτσι γεννιούνται 2 ερωτήματα. 1ον, αν ο Ross Brawn πήγε ως απεσταλμένος της Mercedes και 2ον, αν ο Βρετανός πήγε ουσιαστικά να συζητήσει πιθανή επιστροφή του στην ομάδα της Ferrari.

Δες εδώ το video με τη στιγμή που ο Ross Brown βγαίνει από τα γραφεία της Ferrari στην πίστα του Interlagos.

http://www.youtube.com/watch?v=2MZeiTIeNkk

Από την άλλη ο Stefano Domenicali σε δηλώσεις του, μόνο αρνητικός δεν έδειξε να είναι σε πιθανή επιστροφή του Brawn στην ομάδα, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι ”περιμένετε και θα δείτε” όπως επίσης ότι δεν θα τον πείραζε ουσιαστικά να κάνει πίσω για το καλό της ομάδας του.

Για να δούμε τι δήλωσε ο Ιταλός:

Το ενδιαφέρον μου είναι να βεβαιωθώ ότι η Ferrari θα κερδίζει και πάλι, επειδή από την πλευρά μας μετά από τέσσερα χρόνια θα μπορούσαμε εύκολα να έχουμε 2 έναντι 2 πρωταθλημάτων με τη Red Bull αντί του 4-0, και οι λεπτομέρειες έκαναν αυτήν τη διαφορά.

Έτσι κατά κάποιο τρόπο αυτό είναι απογοητευτικό, αλλά με έναν άλλο τρόπο αυτό μας ενθαρρύνει, γιατί βλέπετε ότι αν τοποθετήσουμε σωστά όλες τις λεπτομέρειες, στη συνέχεια αυτό το όνειρο μπορεί να είναι και πάλι προς την δικιά μας κατεύθυνση.

Επίσης, έχω αφεντικά πάνω από εμένα που μπορεί να λάβουν μία τέτοια απόφαση, εγώ δε θα έχω κανένα πρόβλημα, διότι στο τέλος της ημέρας αυτό που είναι το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι η Ferrari πρέπει να γίνει και πάλι το πρότυπο για τη Formula 1.

Ο Ιταλός σε ερώτηση που του έγινε αργότερα για το αν επιθυμεί να δουλέψει πάλι το επόμενο έτος με τον Βρετανό, έδειξε ότι απλά είναι θετικός σε κάτι τέτοιο. Αν θυμηθούμε, παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει ο Domenicali, πριν την υπογραφή με τον Φιλανδό οδηγό Kimi Raikkonen.

Ο Domenicali δήλωσε:

Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί είμαι σίγουρος ότι αν απάντησω θα δώσω πολλούς τίτλους στις εφημερίδες. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Ross, ως φίλος πρώτα απ ‘όλα, και ως επαγγελματίας , αλλά πραγματικά ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Δες εδώ το video με τις δηλώσεις του Stefano Domenicali:

http://www.youtube.com/watch?v=3or-qQo31CA

[Πηγή: SkySports F1]

 

 

 

 

 

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα