Φήμες θέλουν τον Brawn ν’ αποχωρεί από τη Mercedes αυτή την εβδομάδα

Σχετικά άρθρα

Ross Brawn

Πριν από περίπου έναν μήνα, ο Niki Lauda είχε δηλώσει πως θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά για να μάθουμε αν ο Ross Brawn θα εγκαταλείψει τη θέση τού Προέδρου από τη γερμανική ομάδα. Το τέλος τής φετινής σεζόν, όμως, έχει έρθει εδώ και δύο ημέρες, έτσι είναι θέμα χρόνου πότε θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση για το τι θα επιλέξει να κάνει ο Βρετανός στο μέλλον, αν θα παραμείνει στο Brackley ή αν θα δουλεύει για λογαριασμό μιας άλλης ομάδας, με τη Williams, Ferrari και McLaren να είναι 3 από τα επικρατέστερα ονόματα, με την τρίτη να είναι η λιγότερο πιθανή.

Σύμφωνα με τη Sport Bild, η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Brawn από τους Γερμανούς θα έρθει μέσα στην εβδομάδα. Η γερμανική εφημερίδα ισχυρίζεται πως τη θέση του στην Προεδρεία θα πάρει ο Paddy Lowe, αν και μια τέτοια κίνηση δεν έχει πολύ νόημα, από τη στιγμή που ο Lowe είναι Τεχνικός Διευθυντής και το Toto Wolff είναι Εκτελεστικός Διευθυντής, δηλαδή υπεύθυνος για τη διοίκηση της ομάδας, όταν ο Lowe είναι επί κεφαλής στο τεχνικό τμήμα.

Πάντως, ο Brawn αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση στο Interlagos, προφανώς για να μη δώσει τροφή στους δημοσιογράφους, και τόνισε ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο καιρό για να μάθουμε την τελική του απόφαση. Οι άνθρωποι της Mercedes έχουν προσπαθήσει να κρατήσουν τον 59χρονος, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Stefano Domenicali, Πρόεδρο της Scuderia Ferrari, αν και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τους λόγους αυτής της συνάντησης.

[Πηγή: Sport Bild]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...