H McLaren δεν είναι σίγουρη αν η Mercedes έχει τους καλύτερους κινητήρες για το 2014

Σχετικά άρθρα

2010_mclaren_martin_whitmarsh_01-4d126cb221870

Ο Martin Whitmarsh παραδέχθηκε ότι δεν είναι σίγουρος αν η Mercedes θα παρέχει στην ομάδα του έναν ανταγωνιστικό V6 turbo κινητήρα το 2014.

Σύμφωνα με φήμες από τα paddocks, ο Γερμανός κατασκευαστής έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι των V6 turbo των αντιπάλων της, δηλαδή, της Renault και της Ferrari.

Το αφεντικό της McLaren, του οποίου η ομάδα θα στραφεί όπως είναι προγραμματισμένο το 2015 σε κινητήρες Honda, δήλωσε ότι αυτό το προβάδισμα της Mercedes δεν μπορεί να επαληθευτεί.

Θα έχουμε έναν ανταγωνιστικό κινητήρα το 2014; Δε ξέρω… Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στα paddocks που φαίνεται να γνωρίζουν, αλλά δε ξέρω που θα μπορούσαν να έχουν βρει αυτές τις πληροφορίες. Από ότι γνωρίζω σχετικά με τους πόρους και την οργάνωση της Mercedes, υποθέτω ότι έχουν κάνει καλή δουλειά. Πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί.

Να θυμίσω ότι φέτος η McLaren απέτυχε να ανέβει έστω και μία φορά στο βάθρο.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...