Η Red Bull ανακοινώνει τους Felix da Costa και Sebastian Buemi, ως εφεδρικούς οδηγούς

Σχετικά άρθρα

antonio-felix-da-costa

Ο Antonio Felix da Costa και ο Sebastien Buemi, είναι οι επιλογές της Red Bull για τις επερχόμενες δοκιμές και οι εφεδρικοί οδηγοί της ομάδας, για το πρωτάθλημα του 2014. Ο Buemi, διατηρεί αυτό το ρόλο από το 2012, μετά την τριετία που είχε στην Toro Rosso. Δίπλα του για πρώτη φορά θα είναι ο νεαρός da Costa, που τελείωσε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος Formula Renault 3.5.

Ο Πορτογάλος, πρόσφατα δοκίμασε μια BMW DTM και πολλοί θεώρησαν πως θα βρισκόταν στο τιμόνι μιας Toro Rosso για το 2014, θέση την οποία έχασε από τον Daniil Kvyat. Ο Christian Horner είπε πως με την επιστροφή κάποιον δοκιμών, εντός της αγωνιστικής χρονιάς, ο ρόλος των δοκιμαστών είναι πολύ πιο σημαντικός.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τα συμβόλαια του Sebastien και του Antonio, για το 2014. Η νέα χρονιά φέρνει μαζί της τις μεγαλύτερες αλλαγές στην Formula 1, εδώ και πολύ καιρό, καθώς και την επιστροφή των δοκιμών. Επομένως, η συμφωνία με δύο τόσο ικανούς οδηγούς, είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα.

Στον Sebastien, έχουμε μια φοβερή πηγή γνώσεων. Έναν οδηγό με μεγάλη εμπειρία στους αγώνες κι αυτό είναι ανεκτίμητο. Ο Antonio από την άλλη, είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο, με τον οποίο έχουμε ήδη μια πολύ καλή σχέση. Είμαι σίγουρος πως η προσφορά του θα είναι εξίσου σημαντική, σε μια χρονιά που προμηνύεται πολύ ενδιαφέρουσα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...