Lauda: Ο Brawn θα επιστρέψει στη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Wolff-Lauda-Brawn

Η αποχώρηση του Ross Brawn από το Brackley ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες από τη Mercedes, και φυσικά δεν γνωρίζουμε την ομάδα στην οποία θ’ αναλάβει έναν από τους ηγετικούς ρόλος. Είναι πιθανό ο Βρετανός να μείνει εκτός Formula 1 για το 2014, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το 2013 ήταν η τελευταία του σεζόν στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα.

Ο μη-εκτελεστικός Πρόεδρος της Mercedes AMG και μέτοχος κατά 10%, Niki Lauda, ισχυρίζεται πως ο 59χρονος απλά κάνει ένα διάλειμμα, και θεωρεί σίγουρη την επιστροφή του.

Λέει ότι έχει ανάγκη από ξεκούραση. Έτσι, είναι πολύ απλό: δε θα πάρει σύνταξη, αυτό είναι ξεκάθαρο. Νομίζω ότι θα επιστρέψει.

Είμαι πολύ λυπημένος, επειδή ήθελα να μείνει ακόμα έναν χρόνο. Όμως, λέει ότι θέλει να πάει για ψάρεμα. Προσπάθησα πραγματικά σκληρά, αλλά παραμένει ένας σύμβουλος για ‘μένα, κάτι που είναι καλό και σημαντικό.

Μετά από την αποχώρηση του Brawn, ο Toto Wolff είναι ο επί κεφαλής στη διοίκηση της ομάδας και μέτοχος κατά 30%, με τον Paddy Lowe να είναι ο επί κεφαλής στο τεχνικό τμήμα, ο Τεχνικός Διευθυντής αν προτιμάς, με τον Wolff να λέει ότι η ομάδα του δε θα μπορέσει να κατακτήσει τον τίτλο το 2014.

[Πηγή: BBC Sport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr