Με περισσότερα από 530 άλογα η τουρμπάτη Ferrari California

Σχετικά άρθρα

ferrari-california-2015-spy-photos-2

Νέες πληροφορίες έγιναν γνωστές σχετικά με τον αντικαταστάτη της Ferrari California, επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως ο turbo κινητήρας της θα είναι ο ίδιος που φορά η Maserati Quattroporte.

Πρόκειται για έναν twin-turbo V8 3,8-λίτρων ο οποίος στη περίπτωση της Quattroporte αποδίδει 530 άλογα με 710 Nm ροπής. Το πόσα άλογα θα παράγει ο κινητήρας πάνω στη California είναι κάτι που μέχρι και σήμερα η Ferrari το έχει κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό.

Το entry-level μοντέλο της Ferrari θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Scuderia μετά την F40 που θα ξαναφορέσει turbo κινητήρα. Θα διαθέτει ελάχιστο turbo lag και άμεση απόκριση στο γκάζι. Θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο με το hardtop του να είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενο.

Θα διαθέτει νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας βασιζόμενο πάνω στο UConnect της Chrysler καθώς και το σύστημα Side Slip Angle Control το οποίο τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στην 458 Speciale. Η νέα γενιά της California πιθανότατα να παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον επόμενο Μάρτιο, με τις πωλήσεις να ξεκινούν είτε στα τέλη του 2014 είτε στις αρχές του 2015.

[Πηγή: Motor Trend]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...